28 Nisan 2023 Cuma EMEKLİLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürü Ertüzün, İstanbul İl Müdürlüğünü ziyaret etti


Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürü Ertüzün, İstanbul İl Müdürlüğünü ziyaret etti

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı ve Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü İsmail Ertüzün ile Bağımsız ve Hizmet Akdiyle Çalışanlar Tescil ve Hizmet Daire Başkanı Necmettin Öz İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ertüzün ve beraberindeki heyet kamuoyunda “Emeklilikte Yaşa Takılanlar” olarak adlandırılan düzenleme sonrasında artan iş yükünün emeklilik işlemlerine olan etkisini yerinde incelemek üzere, önce İstanbul İl Müdürlüğüne ardından İl Müdürlüğüne bağlı Unkapanı ve Fatih Sosyal Güvenlik Merkezlerine ziyaret gerçekleştirdi.

İstanbul İl Müdürü Tuncay Cevheroğlu da ziyaret kendilerine eşlik etti. Yapılan incelemeler neticesinde tespit edilen hususlar üzerine, İstanbul ilinde görev yapmakta olan il müdür yardımcıları ve merkez müdürlerinin de katılım sağladığı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda, düzenlemeden faydalanarak emekliliğe hak kazanan vatandaşlarımızın işlemlerini en kısa sürede sonuçlandırabilmek adına Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının özveri ve fedakarlıkları neticesinde gösterilen yüksek performansın devam ettirilmesi ve işlemlerde aksamaların yaşanmaması için yapılması gerekenler üzerine fikir alış-verişinde bulunuldu.


Resim Galeri


Video Galeri