A
a

Ulusal Kayıt Formlarına Nasıl Ulaşılır?


Tüm Ulusal Kayıt Formları tek bir uygulama içinde derlenmiş olup, aşağıda açıklamaları yapılan bu formlara ve kullanım klavuzlarına https://medula.sgk.gov.tr/UKS/giris.faces adresinden erişim sağlanabilir.


1-Diz Artroplastisi Kayıt Formu

        a) Primer Diz Artroplastisi Kayıt Formu, primer diz artroplastisi işlemine ilişkin hasta bilgileri, ilaç bilgileri, yapılan cerrahi işleme ilişkin bilgiler, anestezi bilgileri gibi verileri hasta bazında toplayan bir formdur. Her form son sayfadaki “Kaydet” butonuna basılarak kaydedildikten sonra hekim tarafından kaydedilen diğer formlarla birlikte form listesindeki yerini alır.

       b) Revizyon Diz Artroplastisi Kayıt Formu, revizyon diz artroplastisi işlemine ilişkin hasta bilgileri, ilaç bilgileri, yapılan cerrahi işleme ilişkin bilgiler, anestezi bilgileri gibi verileri hasta bazında toplayan bir formdur. Her form son sayfadaki “Kaydet” butonuna basılarak kaydedildikten sonra hekim tarafından kaydedilen diğer formlarla birlikte form listesindeki yerini alır.

2-ICD (İmplante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör) Kayıt Formu

     ICD (İmplante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör) Kayıt Formu, ICD işlemlerine ilişkin hasta, hekim ve tesis bilgileri ile kullanılan malzeme, hasta öyküsü, risk faktörleri ve komplikasyonlar gibi verileri işlem bazında toplayan bir formdur. Form 4 sayfadan oluşmaktadır. Her form son sayfadaki “Kaydet” butonuna basılarak kaydedildikten sonra hekim tarafından kaydedilen diğer formlarla birlikte form listesindeki yerini alır.

3-TAVI (Transkateter Aortik Kapak İmplantasyonu) Kayıt Formu

     TAVI (Transkateter Aortik Kapak İmplantasyonu) Kayıt formu, TAVI işlemlerine ilişkin hasta, hekim ve tesis bilgileri ile kullanılan malzeme, hasta öyküsü, risk faktörleri ve komplikasyonlar gibi verileri işlem bazında toplayan bir formdur. Her form son sayfadaki “Kaydet” butonuna basılarak kaydedildikten sonra hekim tarafından kaydedilen diğer formlarla birlikte form listesindeki yerini alır.

4-Kalça Artroplastisi Kayıt Formu

      a) Primer Kalça Artroplastisi Kayıt Formu, primer kalça artroplastisi işlemine ilişkin hasta bilgileri, ilaç bilgileri, yapılan cerrahi işleme ilişkin bilgiler, anestezi bilgileri gibi verileri hasta bazında toplayan bir formdur. Her form son sayfadaki “Kaydet” butonuna basılarak kaydedildikten sonra hekim tarafından kaydedilen diğer formlarla birlikte form listesindeki yerini alır.

       b) Revizyon Kalça Artroplastisi Kayıt Formu, revizyon kalça artroplastisi işlemine ilişkin hasta bilgileri, ilaç bilgileri, yapılan cerrahi işleme ilişkin bilgiler, anestezi bilgileri gibi verileri hasta bazında toplayan bir formdur. Her form son sayfadaki “Kaydet” butonuna basılarak kaydedildikten sonra hekim tarafından kaydedilen diğer formlarla birlikte form listesindeki yerini alır.